Familieterapi

Børn har en dyb længsel efter forældrenes kærlighed og anerkendelse.

I familieterapi er det barnets trivsel, der er omdrejningspunktet for samtalen. Ofte kan få justeringer give store forandringer i familien.

Børn har en dyb længsel efter forældrenes kærlighed og anerkendelse. Når disse behov imødekommes, styrkes børnenes muligheder for at klare sig godt.

Snak om det – familiesamtaler
I alle familier er der ressourcer, begrænsninger og udfordringer. Det er vigtigt at kunne tale om det, der er svært også for børnenes skyld. Børnene fornemmer meget hurtigt, når noget ikke er som det plejer at være, og de er hurtige til at påtage sig ansvar.
Sygdom, misbrug, mistrivsel, dødsfald, dårlig økonomi, skilsmisse og meget mere er vigtige emner at kunne tale med børnene om, så de oplever, at de voksne tager ansvaret.
Disse familiesamtaler støtter op om tilbuddet fra snakomdet.dk, hvor I kan læse mere på hjemmesiden eller i bogen ”Snak om det” af Karen Glistrup.

Det er min opgave, at se familiens ressourcer og styrke disse, så der opstår muligheder til glæde for alle i familien.

Hvad der foregår mellem far og mor sætter sig i barnet.

I samtalen vil jeg være en del af familien, fornemme stemningerne og bruge min terapeutisk erfaring til gavn for familiens proces og udvikling.

I familieterapien er børnene naturlige deltagere.

Livs-Lyst.dk

Som parterapeut kan jeg hjælpe med at skabe klarhed over jeres parforhold. Der kan snige sig ting ind i forholdet som f.eks jalousi, utroskab, tomhed, manglende glæde, dårlig kommunikation, misbrug og meget andet.

Bente Mikkelsen

Tofteager 3, Grejs - 7100 Vejle

Tlf. 28 943 945

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er jeg optaget, ringer jeg tilbage.
Læg en besked eller send en sms.

Afbud skal gives dagen før enten på telefonopkald, mail eller sms.