Sandplay

Sandplay – en legende terapiform for børn, unge og voksne.

Sandplay foregår i en lille sandkasse. Selvvalgte figurer pladseres i sandkassen som repræsentationer for følelser og oplevelser. Der skabes et visuelt udtryk, som automatisk går i sindets dybe lag og aktiverer kroppens selvhelende kræfter.

Sandplay er en nænsom måde at arbejde med sine psykiske udfordringer på. Ofte skal der ikke så mange sessioner til for at få det bedre.

Tankerne glemmer ofte at lytte til kroppen, sindet, det kreative og det legende element, vi alle har i os.

I Sandplay er tankerne nedtonet, og det ubevidste får lov at udfolde sig gennem figurer, symboler  og fri leg i sandkassen. Vanskelige situationer, traumer og svære følelser får et visuelt udtryk, som fortæller mere end ord.

Sandplay begynder en helingsproces, hvor det ubevidste efterhånden bliver til en bevidsthed og en forståelse af egne følelser og reaktionsmønstre.

Sandplay er et særligt kontakt-rum, hvor jeg er nærværende og medlevende med i arbejdet i sandkassen.

Sandplay er baseret på udviklingspsykologi, på den pædagogiske og terapeutiske relation og hviler på C.G. Jungs teori om menneskets selvhelende kræfter.

Jeg er meget begejstret for dette terapeutiske værktøj, der på samme tid er nænsomt, kreativt, effektivt og udvider samtalens muligheder.

Livs-Lyst.dk

Som parterapeut kan jeg hjælpe med at skabe klarhed over jeres parforhold. Der kan snige sig ting ind i forholdet som f.eks jalousi, utroskab, tomhed, manglende glæde, dårlig kommunikation, misbrug og meget andet.

Bente Mikkelsen

Tofteager 3, Grejs - 7100 Vejle

Tlf. 28 943 945

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er jeg optaget, ringer jeg tilbage.
Læg en besked eller send en sms.

Afbud skal gives dagen før enten på telefonopkald, mail eller sms.